Το παιδί του cotton club
 
€0 / 0 Προϊόν(τα)
  • Δεν υπαρχουν προϊοντα στο καλαθι.
0

Προφιλ

TheRetailer

Το Cotton Club γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1992 με αγάπη για τα παιδιά.

Σύντομα το Cotton Club εξειδικεύθηκε στα είδη βρεφανάπτυξης, με συνεχή αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Διατηρούμε κατάστημα στην Καρτερού 18-20 και Μελπομένης 20  Ν.Αλικαρνασσό στην Κρήτη με το διακριτικό τίτλο COTTON-CLUB. Φιλοδοξούμε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.4baby.gr (everything for baby) να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα είδη που θα χρειαστεί η μέλλουσα μητέρα γι αυτήν και το μωρό της.Προίκες και λευκά είδη για το μωρό. Φορμάκια και εσώρουχα για το μωρό. Έπιπλα για το δωμάτιο του κρεβατάκι-αλλαξιέρα-ντουλάπα. Καροτσάκια και καθίσματα αυτοκινήτου για τη βόλτα του. Ρηλάξ-παρκοκρέβατα-στράτες-αποστειρωτές-ενδοεπικοινωνίες κ.λ.π Θήλαστρα-δίσκους στήθους-επιθέματα κ.λ.π. για τη θηλάζουσα μητέρα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Επιλέγουμε τα προϊόντα και τους προμηθευτές μας με αυστηρά κριτήρια.Δίνουμε βάρος πρώτα στην ποιότητα και έπειτα στην τιμή. Δεν παρασυρόμαστε και δεν παραπλανούμε τους πελάτες μας από τυχόν υπερβολικές τάσεις της μόδας. Παρακολουθούμε τις διεθνείς εκθέσεις για να φέρουμε κοντά σας τα καλύτερα προϊόντα σε σχέση ποιότητας και τιμής. Αγοράζουμε  και έχουμε ετοιμοπαράδοτα, άμεσα διαθέσιμα, τα προϊόντα που παρουσιάζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν ταλαιπωρούμε τους πελάτες μας με προβλήματα τύπου, θα το φέρω, αλλά δεν μπόρεσα γιατί δεν το είχε ο προμηθευτής μου κ.λ.π.