Ασφάλεια

Πώς να προστατεύσετε το παιδί σας κατά τους καλοκαιρινούς περιπάτους

Πώς να προστατεύσετε το παιδί σας κατά τους καλοκαιρινούς περιπάτους

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σεζόν πολλών ανθρώπων που επιθυμούν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους. Από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι γεμάτο ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες τόσο για τους γονείς όσο και για τα μωρά. Ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να προστατεύουμε τα μικρά παιδιά όταν αποφασίζουμε να κάνουμε μια βόλτα. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της βόλτας στο “όχημά” του – ένα καροτσάκι ή ένα τρίκυκλο, οπότε είναι σημαντικό να προσαρμόζεται στις αντίστοιχες θερμοκρασίες.

Για μικρά παιδιά που εξακολουθούν να προτιμούν την άνεση του καροτσιού, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να κάνουν τη βόλτα πιο εύκολη και ευχάριστη και να προστατεύσουν το βρέφος από την επίδραση του καυτού ήλιου:

Σκίαστρο καροτσιού

Οι γονείς αγαπούν να περνούν το χρόνο τους στον ήλιο, αλλά και τα μωρά αγαπούν τη σκιά. Παλιά, ήταν αρκετό να κρεμάσουμε μια κουβέρτουλα σαν κουρτίνα, σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που κάνουν τη δουλειά αρκετά αποτελεσματικά. Η μικρή ομπρέλα για το καροτσάκι είναι το τέλειο εργαλείο για να παρέχει σκίαση για το μικρό θησαυρό χωρίς να εμποδίζει την όραση. Εκτός από την επιβλαβή επίδραση των ακτίνων UV η ομπρέλα μπορεί να προστατεύσει το παιδί από τη βροχή – μια έκπληξη που μπορεί να παρουσιαστεί το καλοκαίρι οποιαδήποτε στιγμή.

Κουνουπιέρα

Εκτός από τον ζεστό ήλιο, το καλοκαίρι μπορεί να προσφέρει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως τα διάφορα έντομα, τα οποία είναι συχνά μια μεγάλη ενόχληση κατά τη διάρκεια των θερμότερων ημερών. Τα περισσότερα εντομοαπωθητικά δεν είναι για βρέφη, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική λύση για να τα προστατεύσετε από όλα τα εξωτερικά πλάσματα. Εδώ βοηθά το δίχτυ κουνουπιών – θα προστατεύσει τους επιβάτες του καροτσιού από τα κουνούπια, τις μύγες και άλλα ιπτάμενα έντομα.

-9%
Ποτηροθήκη διπλή με διχτάκι organizer Lorelli
Κλείσιμο

Ποτηροθήκη διπλή με διχτάκι organizer Lorelli

15.20 13.90
Ποτηροθήκη διπλή με διχτάκι organizer Lorelli. Κάνει σε όλα τα καρότσια. Ο fredo της μαμάς βρήκε τη θέση του, δίπλα στο μπιμπερό του μωρού.
Κουνουπιέρα καροτσιού Lorelli
Κλείσιμο

Κουνουπιέρα καροτσιού Lorelli

7.50
Κουνουπιέρα για όλα τα καρότσια. Προστατεύει το μωρό σας από τα έντομα.

Αντηλιακό

Η χρήση των αντηλιακών δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα για τα βρέφη από 6 μηνών και μετά. Τα μωρά που είναι μικρότερα από έξι μηνών θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλες μορφές προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Οι γιατροί συνιστούν:

“Η καλύτερη λύση είναι τα βρέφη κάτω των έξι μηνών να μην εκτίθενται στον ήλιο και ειδικότερα τις ώρες 10:00 – 14:00 που η υπεριώδης ακτινοβολία είναι εντονότερη”