Ασφάλεια

Τι είναι το ISOfix;

τι ειναι isofix

Το ISOfix έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητό σας γρήγορη, εύκολη και ασφαλή. Οι τελευταίες έρευνες στον τομέα της ασφάλειας, αναδεικνύουν ότι οι γονείς κάνουν συχνά λάθη κατά την τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιώντας ένα ISOfix παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα να γίνουν λάθη στην πρόσδεση του.

Τι είναι το ISOfix;

ISOfix είναι ένα σύστημα πρόσδεσης των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου, το οποίο χρησιμοποιεί τη μεταλλική ράβδο που είναι ενσωματωμένη στο σασί του αυτοκινήτου, για να κουμπώσει και να ασφαλίσει το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.

Τι είναι το ISOfix; Τι είναι το ISOfix;

Οι σύνδεσμοι είναι συχνά κρυμμένοι ανάμεσα στην πλάτη και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Το κάθισμα αγκιστρώνει σε δύο από αυτούς τους συνδέσμους. Μόλις οι συνδετήρες κουμπώσουν και κάνουν κλικ με αυτά τα σημεία αγκύρωσης, το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι ασφαλισμένο.

Τι είναι το ISOfix;

Για την πλήρη σταθεροποίηση του καθίσματος, χρειάζεται και ένα τρίτο σημείο, είτε ένα πόδι στήριξης που έρχεται ενσωματωμένο στο κάθισμα ή την βάση του καθίσματος ή ένας ιμάντας αγκύρωσης. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις το τρίτο σημείο είναι για να αποτρέψει, σε περίπτωση ατυχήματος, ανατροπή προς τα εμπρός του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου.

Δες όλα τα καθίσματα ISOfix εδώ.